20 Nisan 2024

VALİ PEHLİVAN, SEZONUN İLK MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEDİ

0
NURDANE KARAKUŞ
2017-2018 sezonunda TFF 2. Lig’de mücadele eden ve -20 puanla küme düşen Mersin İdman Yurdu, profesyonel liglerdeki son maçını 05.05.2018 yılında Sancaktepe karşısında oynamıştı. O maçtan sonra tam 1582 gün sonra Mersin İdman Yurdu markası profesyonel liglerde mücadele etti.
PROTOKOL TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI
Sezonun açılış maçına kent protokolünden de bir hayli ilgi vardı. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de Amasyaspor maçını tribünden izleyerek şehrinin takımına destek oldu.
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 2022 – 2023 sezonunda 3. Lig 1.Grup’ta Mersin’i temsil etmekte olan Yeni Mersin İdman Yurdu ile Amasya Spor takımları arasında oynanan futbol müsabakasını izledi.
Mersin Stadyumu’nda müsabaka öncesinde Mersin İdman Yurdu soyunma odasında futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelen Vali Pehlivan, “Sizlere güveniyoruz, inanıyoruz. Sezonun ilk maçında sizlere destek için buradayız. Heyecanla sizi izleyeceğiz. Mersinli hemşehrilerimizle birlikte sizlere destek olacağız. Siz de birbirinize güvenin, inanın, birbirinize destek olun, güzel bir takım oldunuz, gururla sizleri izlemeye devam edeceğiz, hepinize başarılar diliyorum.” dedi.
Akabinde, maçı izlemek üzere tribündeki yerini alan Vali Pehlivan, maç sonunda, sezonun ilk müsabakasında Amasya Spor’u 2-1 yenmeyi başaran Yeni Mersin İdman Yurdu takımını tebrik etti Vali Ali Hamza Pehlivan, başarılarının artarak devamını diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir