28 Mart 2024

Tarsus’un il olması için imza kampanyası başlatıldı TARSUS İL OLACAK MI?

0

TARSUS'UN İL OLMASI İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Tarsus Belediyesince, 22 oda ve 58 medya kuruşunun desteği ile hayata geçirilen ‘İl’le de Tarsus’ projesi çerçevesinde, yıllardır il olma mücadelesi veren Tarsus için imza kampanyası başlatıldı.

Tarsus Belediyesi tarafından Tarsus’un il olması için başlatılan ve 22 oda 58 medya kuruluşunun desteği ile hayata geçen ‘İl’le de Tarsus’ projesinin lansmanı, düzenlenen etkinlikle kamuoyuna duyurulmuş, proje çerçevesinde, içinde Tarsus ile ilgili her bilgiye ulaşılabilecek ‘İl’le de Tarsus’ web sitesi ve yakında faaliyette olacak uygulamalar da tanıtılmıştı.
Bu çerçevede web sitesi üzerinden (illedetarsus.com) Tarsus’un il olması için imza kampanyası başlatıldı. Tarsus Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, vatandaşların ‘illedetarsus.com’ adresini ziyaret ederek Tarsus’un il olması yolunda imza verebilecekleri belirtildi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan imza kampanyası için sosyal medyada da yorumlar yağdı. Başkan Bozdoğan’ın gönderisine yorum yapan vatandaşlar, ‘’Her zaman tam destek, Tarsus il olacak’’, ‘’İmza kampanyası çok iyi düşünülmüş, bizler de katkı vereceğiz’’,’’ İl’le de Tarsus için bir imza da bizden’’ yorumları yapıldı.
“İmza ver Tarsus il olsun”
Vatandaşlarca ilgiyle karşılanan kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Oda başkanlarımız, sanatçılarımız, medya kuruluşlarımız ve diğer tüm destekçilerimizin yanı sıra vatandaşlarımız da bu süreçte imza vererek Tarsus’u il yapmak için desteklerini gösterebilecek. Şu an tam da birlik olma zamanı. Hep beraber bu platformda sesimize ses olalım. ‘İlledetarsus.com’ üzerinden imza vererek Tarsus’a il olma yolunda katkı verebilirsiniz” dedi.   (İHA)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir