28 Mart 2024

ÇUKUROVA BASKETBOL, 30 AĞUSTOS ZAFERİ’Nİ KUTLADI

0
Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi’nde Kaptan Esra Ural, “30 Ağustos zaferinin yaktığı ateş, hürriyet azmindeki başka milletlerin de yolunu aydınlatmıştır” dedi.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren turuncu-lacivertli ekip, antrenman öncesinde Türk bayrağı ve Atatürk posteri açarak, 30 Ağustos 1922’de kazanılan Büyük Taarruz Zaferi’nin 100’üncü yıldönümünü kutladı. 30 Ağustos’un Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olduğuna dikkat çeken Kaptan Esra Ural Topuz, “Milletimiz 30 Ağustos Zaferi ile vatan bütünlüğünden ve hürriyetinden taviz vermeyeceğini bütün dünyaya ilan etmiştir. Bu zaferin yaktığı ateş, hürriyet azmindeki başka milletlerin de yolunu aydınlatmıştır” diye konuştu.
Teknik Koordinatör Zafer Kalaycıoğlu ise “Başta bu kutlu zaferi bizlere hediye eden Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tarihin her döneminde bu toprakları vatan yapma uğrunda canını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” ifadesini kullandı. (Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir