18 Nisan 2024

Bayrağımız Kulaçlarla Kıbrıs’a Etkinliği Düzenlenen Törenle Başlatıldı

0
Devlet Eski Bakanı Kürşat Tüzmen’in de sporcu olarak katıldığı Bayrağımız Kulaçlarla Kıbrıs’a etkinliği için, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede, İlçe Jandarma Komutanı Rüştü Şen, Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile tören gerçekleştirildi.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne uygulanan ambargoya dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlik bugün sabah saatlerinde Devlet Eski Bakanı Kürşat Tüzmen’in yüzücü olarak Anamur İskelesi’nden suya atlaması ile başlatıldı.
Startı veren ilk yüzücü olarak açıklama yapan Devlet Eski Bakanı Kürşat Tüzmen, Bayrağımız Kulaçlarla Kıbrıs’a etkinliğinin amacının, Dünya’nın KKTC’ye uyguladığı ambargoya dikkat çekmek olduğunu belirtti.
Yapılan etkinlik nedeniyle Devlet Eski Bakanı Kürşat Tüzmen’e teşekkür eden Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “Sayın Bakanımız ve sporcularımızın katılımı ile 3 yıldır Bayrağımız Kulaçlarla Kıbrıs’a etkinliğini gerçekleştiriyoruz. Bu etkinlik sayesinde hem Dünya’nın KKTC’ye uyguladığı ambargoya dikkat çekiyoruz, hem de ilçemiz Anamur’u ulusal ve uluslararası alanda tanıtmış oluyoruz. Ben sayın bakanımıza, ekibine ve sporcularımıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.” dedi.
(Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir