18 Nisan 2024

Bugün yeni sezonu açacağı bildirilen İçel’de, yönetim ile transferler konusunda anlaşmazlık olduğu iddia edilen Selahattin Dinçel ile şok bir şekilde yollar ayrıldı!

MUSTAFA ÖZCAN
Geçtiğimiz bir üste lige çıkma mücadelesinde playoffta elenen İçel İdman Yurdu’nda Ender Alkan ile yollar ayrılmış yerine Selahattin Dinçel getirilmişti. İçel İdman Yurdu’nun resmi hesabından Perşembe gecesi yapılan açıklamaya göre Dinçel ile yollar ayrıldı. İçel’in yeni sezonu bugün açacağı bildirilmişti.
 Bu durumda İçel’in yeni sezon açılışında takımın başında teknik direktör olmayacak.
Yönetim ile arasında transferler konusunda anlaşmazlık olduğu iddia edilen Selahattin Dinçel ile yollar ayrıldı. Yönetimin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Daha önce anlaşmaya vardığımız Selahaddin Dinçel Hocamızla yaptığımız görüşmeden sonra karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırma kararı almış bulunmaktayız. Kendisine bundan sonraki süreçte başarılar dileriz.” denildi.
“Neden geldi neden gitti?”
Bu sürpriz ayrılık sonrası taraftarlar sosyal medyadan duruma tepki gösterdi. Tam sezon başlarken bu ayrılığın neden yaşandığı soran taraftarlar, “Madem gidecekti neden getirdiniz? Anlaşmazlık varsa niye sezon açılış kampına kadar beklediniz? Ya da neden anlaşmazlıkları çözemediniz? Yönetimin amacı nedir?” diye tepki gösterdiler.
Yönetime yüklenen İçel taraftarları, “Ender Alkan’ın da kıymeti bilinmedi. Futbolcular hocayı seviyordu. Savunması oturmuş aylarca gol yememiş bir takımdı. Bir kaç oyuncu ile sağlam bir takım olacaktı. Yanlış alınmış kararları başka yanlış kararlarla örtmeye çalışıyorlar. Dinçel Hoca’nın oyun anlayışı için 4 – 5 oyuncu ile yollar ayrıldı. Şimdi nasıl bir plan var önümüzde. Rakiplerimiz transfer üstüne transfer yaparken biz elimizdekileri de kaybediyoruz. Rakipler hazırlık kamplarına bile başladılar. Biz sezonu açacağız başımızda teknik direktör yok. Ne zaman o sene bu sene desek bir şeyler ters gidiyor.” şeklinde konuştular.
“Arma ve isim değişikliği
ne oldu?”
Arma ve isim değişikliğini de hatırlatan Mersinli taraftarlar, “Ne isim değişikliği ne arma konusunda gelişme var. Transfer de yapılamıyor. Üstüne bir de hocaları tek tek gönderiyorsunuz. Şehrimizin büyükleri, Valisinden Belediye Başkanlarına, Ticaret Odası’ndan STK’larına kadar yeterli desteği görmüyor. Şehirde de bir bölünme var. Ancak takım iddialı olduğu zaman destek veriliyormuş gibi görünüyorlar. İnşallah yeniden BAL Ligi’ne düşmeyiz.” ifadelerini kullandılar.
Ayrıca hem kamuoyunda hem de taraftarlar arasında yeni teknik direktörün Özcan Kızıltan’ın olabileceği iddia ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir