29 Mart 2024

MTOSB Cup 2022 şampiyonu Yıldız Entegre oldu

0

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi tarafından fabrikalar arasındaki birlikteliği güçlendirmek amacıyla düzenlenen MTOSB Cup 2022’nin şampiyonu Yıldız Entegre oldu.

MTOSB Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen final müsabakasında Yıldız Entegre ile Hayat Kimya karşı karşıya geldi. Rakibini 6-0’lık skor ile geçmeyi başaran Yıldız Entegre turnuvanın şampiyonu olurken, Hayat Kimya ikinci, Armada Foods ise üçüncü oldu.

Şampiyonun kupasını MTOSB Başkanı Sabri Tekli takdim ederken büyük coşku yaşandı. İkinci olan Hayat Kimya’nın kupasını MTOSB Denetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, üçüncü olan Armada Foods’un kupasını ise MTOSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz verdi.

Armada Foods firmasından İsa Toraman 32 gol ile gol kralı olurken, kupasını Yıldız Entegre Genel Müdür Yardımcısı Kemal Yıldız verdi.

En centilmen takım ödülü ise Cam İş Madencilik firmasına Hayat Holding’e bağlı Kastamonu Entegre Fabrika Müdürü Yücel Kaymaz tarafından verildi.

Turnuvanın ödül töreninde konuşan MTOSB Başkanı Sabri Tekli, turnuvaya katılan tüm takımların şampiyon olduğunu ifade ederek, ‘Biz fabrikalarımız arasındaki kaynaşmanın sağlanması, yaptığımız sosyal etkinlik ile çalışanlarımızın iş stresinden bir nebze de olsa uzaklaşmalarını arzuladık. Müsabakalara katılan tüm takımlarımızı kutluyorum. Bizim için hepsi şampiyon’ dedi. (Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir