28 Mart 2024

Mersin’de ücretsiz üniversiteye hazırlık kurs başvuruları 20 Haziran’da başlıyor

0

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ DESTEKLEME KURS MERKEZLERİNDE ÜCRETSİZ ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSLARI İÇİN YENİ DÖNEM ÖN KAYIT BAŞVURULARI 20 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR. 22 TEMMUZ'A KADAR SÜRECEK OLAN BAŞVURULAR MERSİN.BEL.TR ADRESİNDEKİ 'DUYURULAR' BÖLÜMÜNDEN YAPILABİLİYOR. (KORAY ÜNLÜ/MERSİN-İHA) Mersin Büyükşehir Belediyesinin eğitim ve öğretimi destekleme kurs merkezlerinde ücretsiz üniversiteye hazırlık kursları için yeni dönem ön kayıt başvuruları 20 Haziran'da başlıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesinin eğitim ve öğretimi destekleme kurs merkezlerinde ücretsiz üniversiteye hazırlık kursları için yeni dönem ön kayıt başvuruları 20 Haziran’da başlıyor.
2022-2023 eğitim öğretim yılı için ön kayıt başvurularını almaya başlayan Büyükşehir, başvuruları mersin.bel.tr adresinden kabul ediyor. Kurs merkezlerine kayıt yaptırmak isteyen ve Mersin sınırları içerisinde ikamet eden lise son ve mezun öğrencilerden başvuru için istenen belgeler, mersin.bel.tr adresinin ‘duyurular’ bölümünde yer alıyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesinin Akdeniz, Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Erdemli, Gülnar, Toroslar, Mut, Silifke ve Tarsus’ta hizmet veren eğitim ve öğretimi destekleme kurs merkezlerinde ücretsiz olarak üniversite sınavına hazırlanmak isteyen öğrenciler için ön kayıt son başvuru tarihi 22 Temmuz 2022 olarak açıklandı.
Ön başvuruların ardından inceleme ve onaylama sürecini takiben başvurusu kabul edilen öğrenciler, istenen evrakları kurs merkezlerine teslim edebilecek. Ön kayıt başvuruları için detaylı bilgi almak isteyenler ayrıca 0 324 533 22 25 numaralı telefonu arayabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir