29 Mart 2024

Vali Pehlivan, MTOSB otoban bağlantı yolunda incelemelerde bulundu

0

VALİ PEHLİVAN, MTOSB OTOBAN BAĞLANTI YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, yapım çalışmalarının devam ettiği Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesinin (MTOSB) otoban bağlantı yolunda incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.
Vali Pehlivan, D-400 Karayolundaki mevcut ağır taşıt trafiğini azaltmak ve ticaretin daha da geliştirilmesi amacıyla yapım çalışmaları devam eden bağlantı yolunda gelinen son aşama hakkında, Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Fidan’dan ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.
İki bölüm halinde çalışmaların devam ettiği bağlantı yolunun 1.OSB’ye hizmet edecek kısmında altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve üst yapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Vali Pehlivan, bin 600 metre 3 şerit bölünmüş yol, 3 bin metre tek yol olarak planlanan yoldaki çalışmaların temmuz ayı içerisinde tamamlanacağını söyledi.
MTOSB 2. Bölgeye hizmet edecek 3 şerit 9 bin metre bölünmüş yoldaki altyapı çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden Pehlivan, bağlantı yolundaki çalışmaların en kısa zamanda tamamlanarak, sanayicilerin ve vatandaşların hizmetine sunulacağını açıkladı.
Vali Pehlivan, Sayköy’de vatandaşlarla buluştu
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus ilçesine bağlı Sayköy Mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, taleplerini dinledi.
Vali Pehlivan, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesinin otoban bağlantı yolunda yaptığı incelemelerin ardından yol üstünde bulunan Sayköy Mahallesinde kahvehaneye uğrayarak, mahalle sakinleriyle çay içerek sohbet etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen sohbette Vali Pehlivan, vatandaşların görüş ve taleplerini de dinleyerek, Mersin’de yürütülen yatırımlar, çalışma ve faaliyetler hakkında bilgiler verdi.
Mersin’de başladığı görevinin ilk günlerinde kendilerini ziyaretinden çok memnun ve mutlu olduklarını belirten mahalle sakinleri, Vali Pehlivan’a görevinin hayırlı olmasını diledi.  (İHA)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir