28 Mart 2024

Büyükşehir, Kadir Gecesi’nde lokma tatlısı ikram etti

0

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ VE MUHTARLIK İŞLERİ DAİRESİ, İSLAM ALEMİNİN KUTSAL GECESİ OLAN KADİR GECESİ'NDE İBADETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN CAMİLERE GİDEN VATANDAŞLARI LOKMA TATLISI İKRAMIYLA KARŞILADI. (KORAY ÜNLÜ/MERSİN-İHA) Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi ve Muhtarlık İşleri Dairesince, Kadir Gecesi'nde ibadetlerini gerçekleştirmek için camilere giden vatandaşları lokma tatlısı ikram etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi ve Muhtarlık İşleri Dairesince, Kadir Gecesi’nde ibadetlerini gerçekleştirmek için camilere giden vatandaşları lokma tatlısı ikram etti.
Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ibadetlerini yerine getirmek için camilerin yolunu tutan Müslüman vatandaşlara yatsı ezanı öncesi Anamur’dan Tarsus’a kentin 13 ilçesinde 34 cami önünde açtığı stantlarda toplam 7 bin 500 paket lokma tatlısı ikram etti. Büyükşehir Belediyesi aşhane sorumlusu Ergün Horuz, Muğdat Camii önünde yapılan dağıtımda, “Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ilçemizde lokma tatlısı dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Lokma tatlılarını aşhanemizde hazırladık, 34 camide dağıtıyoruz. Bütün vatandaşlarımızın Kadir Gecesi mübarek olsun” dedi.
Cami önlerindeki vatandaşlardan Saadet Nacar, yaptığı ikramdan dolayı Başkan Vahap Seçer’e selamlarını ileterek, “Kadir Gecesi mübarek olsun. Yeri geldi yoksul insanların yanındaydı, yeri geldi sahilin oradaki konferans salonunda yoksul insanların dertlerini paylaştı. Yeri geldi semtlerimize yemeklerini dağıttı. Allah ondan bin kere razı olsun. Dilerim çok daha büyük mertebelere ulaşır. Allah’ım ona güç kuvvet versin, rabbim onu korusun” şeklinde konuştu.
Vatandaşlardan Aslıhan Aygün de mübarek günde yapılan lokma tatlısı dağıtımından memnun kaldığını belirterek, “Kadir Gecesi’nde bu tatlılara denk geldik. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.  (İHA)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir