29 Mart 2024

KENT YAŞAMININ EN KEYİFLİ UNSURLARI, DOĞA VE TARİH İLE BİR ARAYA GELİYOR

0

DCIM100MEDIADJI_0105.JPG

MUSTAFA ÖZCAN
Mersin’in en gözde doğal güzellikleri arasında yer alan Sultan Koyu’nun hemen karşısında, Şekerlisoy Gayrimenkul Grubu tarafından hayata geçirilen Athena Residence projesi, yeni sakinlerini bekliyor. Yılın her gününü tatil tadında geçirmek isteyenlere, doğal güzelliklerin tarihle iç içe geçtiği huzurlu bir yaşamın kapılarını aralayan projede teslimler devam ediyor.
Şekerlisoy Topluluğu’nun bir parçası olarak faaliyet gösteren Şekerlisoy Gayrimenkul Grubu’nun fark yaratan projesi Athena Residence’ta teslimler devam ediyor. Yılın dört mevisimi boyunca  her günü tatil tadında geçirmek isteyen sakinleri için Akdeniz’in ılıman iklimi altında konforlu yaşam alanları sunan proje,  Sultan Koyu’nun hemen karşısında yükseliyor.
129 adet 1+1, 43 adet 2+1 ve 2 adet 3+1 daire seçeneklerine sahip 174 rezidanstan oluşan Athena Residence 2 blok ve 24 kattan oluşuyor.  her katta sakinlerine eşsiz bir deniz manzarası sunuyor.  Kızkalesi, Kanlı Divane, Cennet Cehennem Obrukları, Sebaste Antik Kenti ve Akkale’nin yakınında bulunan Athena Residence; Erdemli ilçe merkezine 20, Silifke ilçe merkezine 30 kilometre mesafede yer alıyor. Mersin kent merkezine ise 55 kilometre uzaklıkta olan yapının çevresinde önemli koylar ve plajlar yer alıyor. Akdeniz’in eşsiz deniz manzarası, orman ve tarihi su kemeri manzaraları ise bu güzel yaşam alanına eşlik ediyor.
Sultan Koyu manzarası karşında hayatın keyfini çıkarma zamanı
Mimari tasarıma yeni bir model, gündelik yaşamın ihtiyaçlarına ise hayatı kolaylaştıran yorumlar getiren Athena Residence sakinlerine Sultan Koyu manzarasına sahip evlerde, portakal ve limon ağaçlarının kokusu arasında, hayatın keyfini çıkartabilecekleri bir yaşam sunuyor. Proje, özel spor salonu, havuz ve aqua parkı ile birlike, sinema salonları ve yeşil alanları ile konforlu bir yaşamın tüm elementlerini bünyesinde barındırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir