28 Mart 2024

TİCARET BAKANI MEHMET MUŞ, BAŞKAN YILMAZ’IN İFTARDA KONUĞU OLDU

0
Mersin’de Cumhur İttifakı, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programında bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu programda, birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Bir dizi ziyaret için Mersin’de bulunan Ticaret Bakanı Mehmet Muş da iftara katılarak, Başkan Yılmaz’ın konuğu oldu. Bakan Muş; “Bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getiren Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.
Bakan Mehmet Muş’u Toroslar’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Yılmaz ise; “Cumhur İttifakının; 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını benimsiyoruz ve inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede düzenledikleri iftar programında hemşehrileriyle bir araya gelen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bu kez de Cumhur İttifakı’nı iftarda ağırladı.
Toroslar Belediyesi’nin Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen iftar programına Ticaret Bakanı Mehmet Muş da katıldı.
Cumhur İttifakı Milletvekilleri Olcay Kılavuz, Baki Şimşek, Zeynep Gül Yılmaz, Hacı Özkan ve Ali Cumhur Taşkın, MHP MYK Üyesi Serdar Soydan, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Cumhur İttifakı İl ve İlçe Teşkilat Başkan ve Yöneticileri, Belediye Başkanları, Kadın Kolları Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile çok sayıda davetli katıldı.
BAŞKAN YILMAZ: “GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ HEP BERABER İNŞA EDECEĞİZ”
Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a ve tüm misafirlerine iftar programına katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin kavline inanıyoruz. Sözleri sözümüzdür. Cumhur İttifakı’nın; 2023-2053 ve 2071 vizyonlarını benimsiyoruz. Cumhur İttifakı’nın kazanımlarını görüyoruz, anlıyoruz ve heyecan duyuyoruz” dedi.
Tüm katılımcılara seslenen Başkan Yılmaz; “Cumhur İttifakı’nın bir mensubu olarak bu başarılarda, bu zaferlerde hepiniz ayrı ayrı pay sahibisiniz. 30 yıldır işgal altındaki Karabağ Zaferi’nde, gelişen, büyüyen milli silah sanayimizde, terörle mücadelede pay sahibisiniz. Ve Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı’yla hedeflediğimiz; doğu ile batı arasında sıkışmış değil, Türk dünyasıyla, İslam dünyasıyla, dünyanın tüm mazlumlarıyla bir araya gelen, güçlenen ve bu dengesiz dünyaya denge getiren güçlü Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz. Bunlarda da hepiniz ayrı ayrı pay sahibi olacaksınız inşallah. Bu güzel Ramazan akşamında bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 Başkan Yılmaz, konuşmasının ardından Cumhur İttifakı’nın ruhuna inanan Milletvekillerine, AK Parti ve MHP İl ve İlçe Teşkilat Başkanlarına, MYK ve MDK Üyelerine ve Belediye Meclis Üyelerine de teşekkür etti.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ve AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu’nun el ele tutuştuğu iftar programında; Toroslar’dan birlik ve beraberliğin en güzel fotoğraf karesi de verildi.
TİCARET BAKANI MEHMET MUŞ; “TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ PARLAK VE GÜÇLÜDÜR”
İftar programında bir konuşma yapan Ticaret Bakanı Mehmet Muş da Toroslar’da bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek; “Bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getiren Toroslar Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Bir dizi program için Mersin’e geldik, bazı görüşmelerimiz ve ziyaretlerimiz oldu. Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız bugün de sizlerle birlikte iftarımızı açtık” dedi.
Türkiye’nin dünya ekonomisiyle entegre olmuş, dünyanın önde gelen güçlü ülkelerinden biri olduğuna vurgu yapan Bakan Muş; “Ülkemize güvenelim. Türkiye’nin geleceği parlak ve güçlüdür. Dünyada gelişen ve büyüyen ülkeler içerisine baktığınız zaman en hızlı büyüyen ülkelerin başında ülkemiz geliyor. Geçen sene yaklaşık yüzde 11’lik bir büyümeyle yılı kapattık. Tüm bu kriterler ve göstergeler aslında Türkiye’nin doğru yolda olduğunu, ileriye dönük ümit vaat eden bir ülke olduğunu gösteriyor. Zorluklar var, zorlukları aşmak bizim görevimiz, bunlarından üstesinden geleceğiz. Türkiye’nin güvenliği ve bekası için Irak’ın kuzeyinde yürütülen operasyonlarda şehit düşen kahraman askerlerimize bir kez daha rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Kadir Geceniz mübarek olsun. Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” şeklinde konuştu.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a; Türk dili, kültürü ve tarihinin en değerli anıtlarından olan Orhun Yazıtları’nın minyatür örneğini hediye ederek teşekkür etti.
 Başkan Yılmaz, daha sonra masaları tek tek gezerek, misafirleriyle yakından ilgilendi. (Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir