18 Nisan 2024

BURASI PAKİSTAN, AFGANİSTAN, HİNDİSTAN DEĞİL BURASI MERSİN!

0

“Bir taraftan Mersin’i turizm kenti yapalım diyorlar diğer taraftan şehrimizin haline bak!”

Haber / MUSTAFA ÖZCAN

Mersin’in Akdeniz İlçesi Siteler Mahallesi’nde açılan bir pazarda çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu. Daha çok Hindistan ve Pakistan gibi ülkelerde görülen genelde balık, tavuk ve et gibi gıda ürünlerinin yere serilip satıldığı görüntüler bu kez de Mersin’de görüldü..!
Sosyal medyada bir halk pazarında çekilen görüntüler tüm ülkede, özellikle de Mersin’da büyük tepki çekti. Siteler Mahallesi’nde deniz ürünlerinin hijyenik olmayan koşullarda yere dökülüp satılması, “Yazık Türkiye elden gidiyor!” düşüncesini su yüzüne çıkardı.
Mersinliler özellikle belediyelere yüklenerek, “Belediyeler nerede? Garibanın tezgahına, çoluk çocuğun simitine çökerler. Köylülerin açtığı sebze bezini alırlar. Ama şu duruma müdahale bile etmiyorlar. Bir taraftan Mersin’i turizm kenti yapalım diyorlar diğer taraftan şehrimizin haline bak!” şeklinde konuştular.
“DEMOGRAFİK YAPI BOZULDU!”
Sosyal medyadan da tepkilerini dile getiren vatandaşlar, Türkiye’nin demografik yapısının bozulduğunu vurgulayarak, “Daha önce belgesellerde izleyip üzüldüğümüz görüntüleri ülkemizde görmeye başladık. Onca savaş görmüş bu vatan belki de ilk kez bu kadar usul usul işgale ediliyor ve farkında değiliz. İnsanlar, ‘biz de bunlardan alışveriş yapmayız olur biter’ diyor. Ama farkında değiller, bunları da ülkemize yerleşen binlerce mülteci satın alıyor. Aldıkça büyüyorlar ve yeni yerler açıyorlar. Yetkililer ise hiçbir şey yapmıyor. Bu ülke Avrupa Birliği’ne giriyordu sözde. 5 yılda nasıl oldu da Hindistan’a döndü?” ifadelerini kullandılar.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir