29 Mart 2024

Yılmaz: ‘Mersin’imizin gücü, hepimizin gücü’

0
AK Parti Mersin Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Katip Üyesi Av. Zeynep Gül Yılmaz, iş insanlarıyla bir araya geldiği toplantıda, “İlimizi topyekun kalkındırmak için gayret sarf ediyoruz. Mersin’imiz güçlü olursa, hepimiz güçlü oluruz. Şehrimizin gücü, hepimizin gücü.” dedi.
Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, merkezi Mersin’de bulunan Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç ve Genel Başkan Yardımcısı Bayram Öztürk ile dernek üyesi iş insanları Ertuğrul Nalbantoğlu, Kenan Aydın, Kerim Çakır, Sezgin Bektaş, Gökhan Özçilingir, Ergin Erol ve Abdullah Kurt ile TBMM’de bir araya geldi.
“MERSİN’İMİZİ TOPYEKUN KALKINDIRMAK İÇİN GAYRET EDİYORUZ”
Birçok farklı sektörde faaliyet gösteren iş insanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Yılmaz, USİAD üyelerine Mersin’e ve ülke ekonomisine kattıkları değer için teşekkür etti. Mersin’in müstesna bir şehir olduğunu, Türkiye’nin en büyük limanlarından birine ev sahipliği yaptığını kaydeden Yılmaz, “Milletvekili olduğumda Mersin’de 3 tane Organize Sanayi Bölgesi vardı, şimdi 10’uncusunun kurulması için çalışıyoruz. Gelişme topyekun olur. 15 bin 485 kilometrekare yüzölçümüne sahip bir coğrafya burası. Anamur’dan Silifke’ye, Erdemli’den Mut’a kadar her ilçeye yatırımlarımızı yapmaya devam edeceğiz. Tüm ilçelerimizi, ilimizi topyekun kalkındırmak için gayret sarf ediyoruz” diye konuştu.
“KENTİMİZE VE ÜLKEMİZE YATIRIM YAPILMASI İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”
AK Parti’li Yılmaz, iş insanlarına yatırım ve ihracat yapmaları konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi. USİAD üyesi iş insanlarının özellikle Ortadoğu ve Afrika pazarında söz sahibi olduğunu anımsatan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Değerli iş insanlarımızın taleplerini gerçekleştirmek için istişarelerde bulunacağız. Bu konuda kendimizi sorumlu tutuyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bu bölgelere yatırıma çok önem veriyor. Hem iş adamlarımız kazansın, hem Mersin’imiz kazansın istiyoruz. Yasal çerçeveler dahilinde kentimize ve ülkemize yatırım yapılması için her türlü desteği vermeye hazırız. Mersin’imiz güçlü olursa, hepimiz güçlü oluruz. Sizin gücünüz, bizim gücümüz. Şehrimizin gücü, hepimizin gücü.”
USİAD Başkanı Kılıç da, Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’a kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Kılıç, kendilerine verilecek desteklerle USİAD olarak hem Mersin’e hem ülke ekonomisine katkı sağlamak için daha çok yatırım yapmaya devam edeceklerini bildirdi.
(Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir