28 Mart 2024

YILMAZ, MAHALLE ZİYARETLERİNDE HEMŞEHRİLERİYLE BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

0
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kerimler ve Çamlıdere Mahallesi’nde bir araya geldiği mahalle sakinleri ile sohbet edip, görüş ve taleplerini dinledi.
‘Çevik Belediyecilik’ anlayışı ile saha çalışmaları yaparak mahallelerdeki ihtiyaçları yerinde tespit eden Başkan Yılmaz, bu kapsamda mahalle muhtarları ve hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.
Her gittiği mahallede vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Yılmaz, ilçenin 67 mahallesinde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ve her mahalleye eşit hizmet götürme çabası içerisinde olduklarını söyledi.
Mahalle sakinlerine yapılan ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaları da anlatan Başkan Yılmaz; “İhtiyaçları yerinde tespit etmek ve daha kalıcı çözümler üretmek amacıyla mahalle ziyaretlerimize önem veriyoruz. Düzenlediğimiz istişare toplantıları ile hemşehrilerimizi dinleyerek istek ve taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizleri ilgiyle karşılayan hemşehrilerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.
Başkan Yılmaz’ın mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise Başkan Yılmaz’ın göreve geldiği günden beri büyük bir titizlikle çalışmaları takip ettiğini ve tüm ihtiyaçların kısa zamanda çözüldüğünü ifade ettiler. (Haber Merkezi)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir