19 Nisan 2024

Mersin Büyükşehir Belediyesince 200 bin iftar yemeği dağıtıldı

0

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNCE, RAMAZAN AYININ İLK YARISINDA 200 BİN PAKET İFTAR YEMEĞİNİN VATANDAŞLARIN KAPISINA KADAR ULAŞTIRILDIĞI BİLDİRİLDİ. (İHA/MERSİN-İHA) Mersin Büyükşehir Belediyesince, Ramazan ayının ilk yarısında 200 bin paket iftar yemeğinin vatandaşların kapısına kadar ulaştırıldığı bildirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesince, Ramazan ayının ilk yarısında 200 bin paket iftar yemeğinin vatandaşların kapısına kadar ulaştırıldığı bildirildi.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Sosyal Hizmetler Dairesinin bu yıl Ramazan ayı dolayısıyla başlattığı iftar yemeği dağıtımları sürüyor. Günlük 12 bin vatandaşa yemek ulaştırılırken, Ramazan’ın ilk yarısında 200 bin paket yemeğin dağıtımı gerçekleştirildi.
Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Özlem Yaşar, şu ana kadar 200 bin paket iftar yemeğini vatandaşlara ulaştırdıklarını belirterek, “Ramazan’ın ilk gününden itibaren 13 ilçemizde günlük toplam 12 bin yemek dağıtımıyla başladık. Vatandaşlarımızın kapısına kadar yemekleri ulaştırdık. Menümüzde kavurma, pilav ve hurma var. 30 gün boyunca aynı menüyü şehrin farklı noktalarında tüm vatandaşlarımıza ulaştırma amacındayız” dedi.
Vatandaşlardan Mevlüde Sağkan, iftar yemeği dağıtımlarından memnun kaldıklarını vurgulayarak, “3 kişilik iftar yemeği verdiler, çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerinin devamını diliyorum. Halka hizmet etmek çok güzel bir şey. Her şeyden önce bir paylaşım. Başkanımızın bize sürekli hizmet vermesinden çok memnunum” diye konuştu.  (İHA)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir