29 Mart 2024

Mersin’de orman çalışanları iftar sofrasında buluştu

0

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak pandemi nedeniyle 2 yıldır gerçekleştiremediğimiz, Ramazan Ayı iftar programımızın birini daha gerçekleştirdik.

İftar programına, Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin ve Yaşar Yaman Sağlam, Öz Orman-İş Mersin Şube Başkanı Halim Taşkın, şube müdürleri,  işletme müdürü, işletme şefleri ve Mersin Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.

Bölge Müdürlüğümüz bahçesinde  düzenlenen iftar programında bir araya  gelen Bölge Müdürlüğü personeli,  kardeşlik duyguları içinde iftar sevincini yaşadı. Ramazan bereketinin paylaşılan sofralarla arttığına olan inançla oruç açmanın keyfi yaşandı. 

Bölge Müdürü Akduman konuşmasında “Bölge Müdürlüğümüz bahçesinde ilk kez gerçekleştirdiğimiz iftar programımıza kıymetli hanımefendiler ve beyefendiler hoş geldiniz. Ramazan Ayı’nın maneviyatını paylaşmak, bereketini artırmak amacıyla düzenlediğimiz iftar programında mesai arkadaşlarımızla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Programımıza katılan kıymetli misafirlerimize ve emeği geçen mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” dedi. 

Program,  edilen dualarla son buldu.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir