29 Mart 2024

MERSİN'DE GÖRÜNMEZ KAZA... KALABALIK MERAKLA KURTARMA ÇALIŞMASINI İZLEDİ YOL KENARINDA YÜRÜYEN BİR KADININ AYAĞI BETON MAZGAL BLOKLARI ARASINA SIKIŞTI, EKİPLER KURTARMAK İÇİN TER DÖKTÜ

Mersin’de yol kenarında yürüyen bir kadının ayağı beton mazgal blokları arasına girerek sıkıştı. Ekipler kurtarmak için ter dökerken, vatandaşlar da merakla izledi.
Olay, Mersin-Antalya D400 karayolu üzeri Erdemli ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, arkadaşları ile ilçe merkezine doğru yürüyen Türkan Tekin’in ayağı yağmur suyu giderlerini sağlayan beton bloklardan oluşan mazgalların arasına girerek sıkıştı. Ayağını sıkıştığı yerden çıkaramayan Tekin’in arkadaşları durumu 112 Acil Yardım Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Merkez, bölgeye itfaiye, karayolları, polis ve sağlık ekiplerini sevk etti. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, harekete geçerek beton blokları önce makasla ayırmaya çalıştı, sonuç alamayınca çevresini kazma ile açtı. İtfaiye erleri tarafından tek tek çıkarılan beton bloklar sayesinde kadın sıkıştığı yerden kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin ise çalışma sırasında kadınla yakından ilgilenerek yüzünü taş sıçramasına karşı koruması dikkat çekti. Çevrede toplanan kalabalık ise merakla olayı izledi.
Kurtarılan kadın sedye ile ambulansa alınarak ilçe devlet hastanesine sevk edildi. (İHA)

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir