20 Nisan 2024

Teknopark Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

0

Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark) Olağan Genel Kurul toplantısı Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Yerleşkesi içerisinde bulunan Teknopark hizmet binasında gerçekleşen toplantıya Vali Su’nun yanı sıra; Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ruhi Koçak ve Teknopark Genel Müdürü Özgür Durmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 Toplantı, bir önceki toplantıda alınan kararların gözden geçirilmesi ve yeni gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, yönetim kurulu üyelerinin Teknopark’ın önümüzdeki süreçte yürüteceği faaliyetler hakkında bilgilendirilmesiyle sona erdi.

Toplantının ardından Vali Su, Mersin Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Teknopark ve Mersin Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen “Fikrinle Büyü, Fikrinle Yürü” Proje Yarışması’nın ödül törenine katıldı.
Ortaokul ve lise öğrencilerinin katıldığı yarışmada değerlendirmeye alınan projelerin sergilendiği stantları tek tek inceleyen Vali Su, projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldı.
Programda bir selamlama konuşması gerçekleştiren Vali Ali İhsan Su, ülkemizin geleceği çocuklarımızı, bilgili ve donanımlı yetiştirmenin önemini kaydederek, tüm çocukları başarılarından dolayı tebrik etti.
Program, dereceye giren öğrencilerin ödüllerini Vali Ali İhsan Su’nun elinden almasının ardından sona erdi. 

MEHMET MİRAS

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir