29 Mart 2024

“OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ”

0

Başkan Yılmaz; “Toroslar’a hizmet etmenin
heyecanı ve sorumluluğunu yaşıyoruz.”

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın katılımıyla ‘Toroslar’da Vatandaşla Buluşma Toplantıları” düzenlendi.
Vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemek ve hayata geçecek olan projeleri anlatmak üzere düzenlenen toplantılara; MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, AK Parti Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan, Zeynep Gül Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü ve Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan da eşlik etti.
Ayvagediği, Gözne ve Soğucak Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen heyet istek ve önerileri dinleyerek yapılacak hizmetler hakkında konuştu.
 
Vatandaşlara seslenerek “Sizin yüzleriniz gülünce bizim de yüzümüz gülüyor.” diyen Başkan Yılmaz, “Bizi güzel karşıladınız. Yüzlerinizin güldüğünü gördük. 31 Mart’ta tarafıma Toroslar Belediye Başkanlığı görevini verdiniz. Sizlere hizmet etmenin heyecanı ve sorumluluğunu yaşıyoruz. Allah’ın izniyle hep beraber sizlerin hayatını daha da güzelleştirmek ve daha güzel bir Toroslar inşa etmek için çalışıyoruz. Sizlerin arasından çıkmış biri olarak, sizlerle beraber omuz omuza Toroslarımıza, Mersinimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugün burada olan herkese teşekkür ediyor, geçmiş bayramınızı kutluyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın.” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ise  “Cumhur ittifakı olarak birlik ve beraberliğimizi önce Allah’ın izniyle sonra sizlerin desteğiyle, dualarınızla güçlü bir şekilde sağladık. 2023 hedeflerine doğru başarılı bir şekilde gideceğimize inancımız tamdır.” dedi.

haber merkezi

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir