19 Nisan 2024

MİLLET BAHÇESİ ALANINDAN ÇİRKİN GÖRÜNTÜ

0

Millet Bahçesi alanı yağmur yağınca çamur ve balçık, normalde de toz toprak içinde çevreyi rahatsız ediyor.

Ülkemizde yaşanmakta olan ekonomik kriz nedeniyle yapılan ihalesi iptal edilen Mersin Millet Bahçesi alanı görenleri şaşkına çeviriyor.
Tarihi Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı’nı yıkıp yerine Millet Bahçesi yapacağını açıklayan hükümet, yaşanmakta olan ekonomik krizi ileri sürerek yapım işi ihalesini iptal etti. Mersinliler de çirkin görüntü, toz, toprak veya çamur içinde bir görüntü ve ortam ile baş başa bırakılmış oldu!

HEMEN YAPMAYACAKTINIZ NEDEN TARİHİ STADI YIKTINIZ..?

Tarihi Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı’nı yıkıp yerine Millet Bahçesi yapacağını açıklayan yetkililere tepki gösteren Mersinliler: “Stadımızı yıkmayın’ dedik, ‘spor müzesi yapın’ dedik bir türlü sözümüzü dinletemedik. ‘Millet Bahçesi yapacağız’ dediler. Şimdi de Millet Bahçesi projesini iptal ettiler. Madem yapmayacaktınız tarihi stadı neden yıktınız? Şehrin göbeğinde her gün binlerce insanın gelip geçtiği bir alan burası. Madem Millet Parkı yapım çalışmaları uzun sürecekti niye aylar öncesinden buraları yıkıp bu hale getirdiniz? Bildiğimiz kadarı ile Millet Bahçesi ihalesi yapıldı. Ve ihale iptal edildi. Aylar geçti hala yeni bir çalışma yok. Biran önce bu kötü görüntünün ortadan kaldırılmasını istiyoruz…” diyerek tepkisini dile getirdi. Şehrin en merkezi yeri olan bu alanda ihale yapılana kadar belediyelerin geçici de olsa bir çalışma yapması ve bu çirkin duruma bir an önce son verilmesi gerektiği vurgulandı.

ARZU ÖZER

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir