17 Nisan 2024

MERSİNLİ MİNİBÜSÇÜLERDEN TSK’YA BAĞIŞ

0

Zeytin Dalı Harekatında mücadele eden TSK güçlerine Mersin Pozcu Kooperatifi’nden destek geldi.

Mersin Minibüsçüler Odasına bağlı Pozcu Minibüs Kooperatifi üyeleri, Afrin operasyonda mücadele veren TSK Güçleri Vakfına bağışta bulundu. Pozcu Kooperatif üyeleri 106 aracın bir günlük hasadını Mehmetçiğe gönderdi. Kooperatif başkanı Aziz Biricik, vatanını, bayrağını, devletini, seven esnaflar olarak harekatın her alanında hazır olduklarını söyledi.  

 

“DESTEĞİMİZİ BİR GÜNLÜK KAZANCIMIZI BAĞIŞLAYARAK GÖSTERMEK İSTİYORUZ”

 

Kooperatif binasında basın açıklamasını yapan Biricik: “Zeytin Dalı destek amacıyla bir araya geldik  destekte bulunduk. Maddi manevi her türlü desteği hazırız. Bizler Mersin Minibüsçüler Odası’na bağlı Pozcu Minibüs Kooperatif olarak, devletimizin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na desteğimizi sizlerin huzurunda; kamuoyuna açıklıyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytin Dalı Harekatı’na desteğimizi bir günlük kazancımızı bağışlayarak göstermek istiyoruz” ifadeleri kullandı.

 

“MEHMETÇİĞİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM”

 

Vatanını, bayrağını, devletini seven esnaf olduklarının çağrısı yaparak bu harekatın her alanında görev almaya hazır olduğuna değinen Biricik: “Minibüsçü esnafının Mersin’den yaptığı maddi ve manevi desteğin tüm Türkiye örnek olarak büyümesini istiyoruz. Her zaman devletine sahip çıkma noktasında bizlere düşen ifa etmek boynumuzun borcudur. Bu milli davada Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Rabbim, sağlık ve sıhhat versin. Pozcu Minibüs Kooperatifi üyeleri ve şahsım adına Zeytin Dalı Harekatı’nda Mehmetçiğimize başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun” şeklinde son cümlelerini tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir